Aina henkilökohtaista palvelua ajatuksella ja sydämellä

Kaikki välineet mitä tarvitset rakentaaksesi onnellisen kehon.

Pilates antaa kehotietoisuutta, sulavuutta liikkeeseen, konkreettista hallintaa omaan kehoon ja oivan tavan pitää itsestään huolta myös loukkaantuneena!

 

Pilates edistää koko kehon terveyttä ja se sopii kaikille ikään, sukupuoleen, kokoon tai kuntoon katsomatta. Laji, jota voi harrastaa, vaikka kehossa olisi erilaisia liikuntaa estäviä rajoitteita. 

 

Pilates tuo tietoisuutta kehon liikkeisiin myös arkielämässä. Kenellä on olo kuin norsulla posliinikaupassa? Kun omaa kehoa pääsee harjoittamaan tarkasti, kömpelyys häviää. 

Keskiviikkoisin pilatesta klo:16.00-17.00

Ulpustudio, Selkämerenkatu 4, Ruoholahti

Tunneille voi osallistua myös etänä.

Kokeilu 25eur, muuten 99eur/kk

  • Pilatestunneilla parannat koko kehon terveyttä! 
  • Teet hyvää sekä keholle että mielelle.
  • Opit liikuttamaan kehoasi oikein. 

Ulpustudion pilates valmennuksessa saat henkilökohtaista valmennusta pilateksen parissa. 

Marjiksen suunnittelemat laadukkaat tunnit.

Tiedon miten pilatesta tehdään oikein

Tule kokeilemaan, paina tästä

Vain Parasta Sinun Kehollesi

 

Pilates on parasta mitä voit antaa kehollesi ja mielellesi. Se on hellävaraista mutta mahtavan tehokasta ja kehittää lihaksia, joita et tiennyt kehossasi olevankaan! Se opettaa sinulle oikeat liikeradat, paremman ryhdin ja tuo energiaa arkeesi. Pilateksesta tulee sinulle elämäntapa; tapa elää onnellisempana ja voimakkaampana. Pilates parantaa ryhtiä ja asentoa. Se lisää kehotietoisuutta, jolloin liikkeistä tulee sulavampia ja kehoa osaa käyttää kaikissa tilanteissa tarkoituksenmukaisemmin. Pilateksessa keskitytään liikkeisiin, mikä rentouttaa myös henkisesti. Pilates edistää koko kehon verenkiertoa. Se sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta. Pilates vahvistaa tehokkaasti sekä suuria että pieniä lihaksia, joista tulee sutjakammat, notkeammat ja pidemmät.

Pilatesharjoittelu vahvistaa keskivartalon tukilihaksia eli corea: selkää, vatsaa ja lantiota. Se auttaa lihaksia kestämään paremmin kuormitusta myös muussa liikunnassa.  Pilates auttaa korjaamaan ja ehkäisemään esimerkiksi huonojen työasentojen aiheuttamia kremppoja ja virheasentoja. Se sopii kuntoutukseen loukkaantumisen tai leikkauksen jälkeen. Tärkeintä on aloittaa laji oikein ja ammattitaitoisessa opetuksessa. Tällöin eteneminen tapahtuu kehon ehdoilla ja lihakset vahvistuvat oikeista paikoista ja oikealla tavalla.

 

Pilates: Kehon ja mielen harjoituksen hyödyt

* Keho-mieli-harjoitus auttaa tietoisuuden kehittämisessä

* Pystymme näkemään ja kokemaan, miten mieli ja keho vaikuttavat toisiinsa ja miten liike heijastelee näiden yhteyttä

* Hengitykseen ja hengittämiseen keskittyminen rauhoittaa ja antaa lisävälineitä kehon ja mielen kuunteluun

* Keskittyminen ja tarkkaavaisuus kehittyvät, koska liikkeitä ei voi tehdä, ellei niihin keskity ja ole tarkkana

* Tietoisuus oman kehon liikkeistä kehittyy harjoittelun edetessä ja tästä on hyötyä myös muussa elämässä

* Tukilihaksiston aktivointi ja harjoittaminen tuovat tukea myös niihin hetkiin, kun emme aktiivisesti tee harjoitteita tai ajattele asiaa

* Huomatessamme kehon tai mielen jäykkyyksiä tai jumeja, voimme muuttaa tilannetta ollessamme niistä tietoisia

 

Miksi keho-mieli-harjoitukset, kuten pilates, ovat tärkeitä?

Elämme maailmassa, jossa jatkuva suorittaminen, tekeminen ja kiire ovat asioita, joiden ympärille elämämme kietoutuu. Stressi on monelle ainainen mielen seuralainen ja myös keho reagoi siihen. Joskus voi tuntua siltä, että emme edes osaa pysähtyä tai jos yritämme, niin tuskastumme muutamassa minuutissa, sillä to do-lista odottaa. Meidän tulee siis harjoitella ja kehittää myös sitä, että osaamme rauhoittua ja keskittyä. Ihmiset eivät ole robotteja ja me tarvitsemme itsemme kuuntelua ja pysähtymistä kehon ja mielen äärelle. Varsinkin pitkäaikainen stressi aiheuttaa hermostolle jatkuvan ylikierroksilla käymistilan, johon kehon ja mielen harjoituksen voivat auttaa. Niitä täytyy kuitenkin harjoitella siinä, missä kaikkea muutakin. Keho ja mieli, ihminen, tarvitsee keskittymistä ja rauhoittumista. Se lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kun voimme hyvin, meidän on helpompaa olla ja antaa myös eteenpäin.

Tule kokeilemaan pilatesta, paina tästä

Pilates on hellävaraista ja tehokasta.

Marjiksen pilatesvalmennuksessa saat oikeaa valmennusta henkilökohtaisesti juuri sinulle tarjoiltuna

Pilates opettaa sinulle oikeat liikeradat, paremman ryhdin ja tuo energiaa arkeesi. Pilates voi antaa sinulle paremman elämäntavan; tavan elää onnellisempana ja voimakkaampana.

Ulpustudiolla, Selkämerenkatu 4, Ruoholahti tai etänä Zoomin kautta.

Ilmoittaudu mukaan

Valmennuksesta ei voi lintsata

 

Ulpustudiolla 

huolehditaan, että sinä käyt treeneissä.

Ilmoittaudu mukaan

Voit treenata myös etänä

 

Ulpustudiolla on mahdollista harjoitella etänä valmennuksessa.

Ilmoittaudu mukaan

Sinun kehittyminen kiinnostaa meitäkin

 

Onnistutaan ja innostutaan yhdessä!

Ilmoittaudu mukaan

Tule mukaan tekemään kehostasi terve ja vahva!

Aloita nyt ja pidä huolta itsestäsi. Kokeile 25 eurolla, kokeilu ei vielä sido sinua mihinkään.

Löydä kehostasi paras potentiaali!

Kaipaatko että joku antaa sulle henkilökohtaisia korjauksia tai sanoo että jes hyvin menee, sun tekniikka on priimaa! Tai olisko vaan kiva että joku tervehtii sua lämpimästi nimeltä ja vaihtaa kuulumisia ennen tunnin alkua? 

Ulpustudion pienryhmävalmennuksissa meitä kiinnostaa oikeasti millä fiiliksellä sä tulet treeneihin. Sillä jos sä olet nukkunut liian vähän ja syönyt huonosti, niin me annetaan sulle kevyempi treeni, mikäli sun kroppa sitä tarvitsee. Marjis skaalaa tarvittaessa sun treenejä sen mukaan miltä susta tuntuu, jotta sä saat parhaat mahdolliset treenit, etkä loukkaannu. 

Tee kehostasi terve

Paranna omaa ryhtiä, kehotietoisuutta ja asentoa. Opi oikeat liikeradat ja löydä energiaa arkeesi. Tule mukaan pilatesvalmennukseen! 

(mahdollisuus osallistua myös etänä) 

Kokeilemaan pääsee kertamaksulla 25eur.

Otamme vastaan myös ePassi, Edenred, Smartum ja Eazybreak maksuja

Ilmoittaudu mukaan

Tule mukaan tekemään hyvää kehollesi!

Ilmoittaudu pientyhmävalmennukseen, josta saat joka viikko pienen vapaaehtoisen motivoivan kotitehtävän. 

Kokeilemaan pääsee kertamaksulla (25eur) ja meille käy maksuvälineenä myös ePassi, smartum, Edenred ja Eazybreak etuudet.

Pilates keskiviikkoisin klo:16.00-17.00

Tee kehostasi notkea ja vahva!

Emme lähetä roskapostia. Voit peruuttaa uutiskirjeen heti kun haluat.

Kiinnostaako sinua henkilökohtainen pilatesvalmennus? 

Nyt voit treenata Marjiksen kanssa myös kahdestaan. Jätä yhteydenottopyyntö, niin varataan sinulle sopiva aika henkilökohtaiseen valmennukseen! 

Varaa oma valmennustapaaminen

Henkilökohtaisessa tapaamisessa saat valmentajan 100% huomion.

Marjis eli Marjaterttu Willman

Marjis on liikunnan moniammattilainen; Pilatesohjaaja, tanssija ja koreografi. Hän on valmistunut Pilates ohjaajaksi 2010 Somatic Studioilta Jarmo Ahosen kouluttamana. Marjis hyödyntää Pilatesohjaajan ammatissaan vuosien kokemusta kehon kanssa työskentelemisestä tanssin parissa.

Marjis on toiminut tanssijana Kansallisbaletissa vuodesta 1994 tanssien lukuisissa klassisissa baleteissa ja nykytanssiteoksissa. Tanssijan koulutuksen Marjis on saanut Kansallisoopperan Balettikoulussa.

 

Marjaterttu Willman eli Marjis on toiminut nykytanssikoreografina vuodesta 2002. Teoksia hän on koreografioinut mm. Kansallisbaletille ja Vantaan Tanssiopistolle sekä tehnyt omia tuotantoja. Vuonna 2012 hän perusti oman tanssiryhmän Willman Dance Company.

"Pilatestuntieni rakenne on harkittu tarkkaan kohderyhmän tarpeiden sekä Pilateksen periaatteiden mukaiseksi. Rakenteen suunnittelussa kiinnittän huomiota eri lihasten tasapuoliseen harjoittamiseen, jotta keho saisi tunnilla kokonaisvaltaisen työstön. Tunneillani tehdään monipuolisesti keskivartalon voimaa ja hallintaa vahvistavia harjoitteita sekä lihastasapainoa kehittäviä liikkeitä. Pyrin antamaan harjoitteille selkeät sanalliset ohjeet, jotta tunnin rytmi säilyisi menevänä."

Ilmoittaudu pilateksen pienryhmävalmennukseen

Pilateksen pienryhmävalmennus keskiviikkoisin

klo:16-17 Selkämerenkatu 4, Ruoholahti

(mahdollisuus osallistua myös etänä) 

Kokeilemaan pääsee kertamaksulla 25eur.

Otamme vastaan myös ePassi, Edenred, Smartum ja Eazybreak maksuja.

Tule mukaan, paina tästä